Четири центъра за спорт на открито


През последните години много граждани използват спортове на открито, за да регулират градския живот с бързи темпове. Спортните стоки на открито се превръщат в новата индустрия. Спортът на открито се превърна в нова индустрия за търговците да откриват злато.

Изложението за спортни стоки на открито се проведе в Шанхай, Китай. Основните факти на този панаир ще бъдат описани в следващите думи. Когато икономиката на Китай се разви бързо, хората обръщат повече внимание на здравето, развлеченията и дейностите на открито. Хората ги използват, за да подобрят градския живот с бърза скорост. Хората обичат да спортуват в спорта, когато имат свободно време през предходните години. Но през последните години хората насочват интереса си към спорта на открито. Спортът на открито обслужва интереса на много хора. Някои спортове се радват на голяма популярност сред тези граждани като къмпинг, риболов, планинско катерене. Веднага след нарастването на спорта на открито, съответното оборудване за спорт на открито се превръща в новото място за постепенно откриване на злато.

Отдих на открито

Пазарът на дейности на открито в Китай скочи рязко. Пазарът, включен в концепцията за големия открит в Китай, ще надмине стоте милиона юани. Той осигурява добро състояние за много търговци на базата на спортни дейности на открито. Спортът на открито се превърна в нов пазар за консумация. Спортът на открито се превърна в нова индустрия тихо и има 120 милиарда пазарен потенциал, произвежда 2 милиарда продажби годишно и обхваща 100 милиона души. Елементите на този панаир ще бъдат представени със следните думи. Ако искате да спортувате на открито, тези чанти са необходими, като възходящи чанти, чанти за колани, пътни чанти, чанти за фотоапарати, чанти за оцеляване и водоустойчиви чанти.

Спортните обувки на открито, като обувки за туризъм, обувки за ходене, високи ботуши, обувки за катерене, плажни обувки, класически обувки Timberland и гумени обувки ще ви помогнат много. Дрехите на открито също се радват на голяма популярност сред любителите на спорта на открито. Тези дрехи включват термо бельо, пуховик, ски чорапогащи, пуловери и вятърни палта. Тези аксесоари ви трябват и когато правите дейности на открито. В тях са включени шапките, ръкавиците и шалът. Не можете да правите дейности на открито без оборудването на лагера, например палатки, спални чували, чайници, електрически пасти и карти. Феновете на спорта на открито също се нуждаят от тези специфични съоръжения. Тези съоръжения включват риболовни съоръжения, съоръжения за катерене, ски екипировка, сърф, плаващи запаси и др.
В Китай четирите големи центъра за дейности на открито са Шанхай, Пекин, Нингханг и Гуангдонг. Резултатът се основава на пазарния анализ.

Клас по приключенски спорт

Тези четири зони са осеяни с повечето брегове на Тимбърленд, търговски обекти и клубове за дейности на открито. В този относително разпръснат и нарастващ пазар, 2011 Шанхай, Китай Панаир на спортни стоки на открито изгражда всестранна, авторитетна и професионална платформа за търговско обслужване на открито за китайски и чуждестранни спортни компании на открито. В същото време това е и великолепна спортна среща за всички фенове на спорта на открито, за да споделят своя опит и да се запознаят с тази нова индустрия. Ние се опитваме да изградим идеална среда за търговия и да популяризираме спортна информация на открито и културна комуникация, така че настоящите изложители и купувачи да могат да получат интимни контакти и да отбележат целта за две победи.

Прочетете последната ни публикация Ландшафти Спасяване на живот на открито