Причини за разходка с лодка

alpidelmareoutdoor

Семейна традиция

Малко дейности събират семействата заедно по начина, по който лодката прави. Вземете децата далеч от цифровите устройства и навън в света, където те могат да споделят бордови задачи, като например работа с линия или подрязване на платно. Децата ще научат работа в екип и вероятно малко география, докато възрастните ще имат шанс да укрепят връзките си в забавна среда.

Свеж, солен въздух

Както казва старата поговорка, „Лекът за всичко е солената вода: пот, сълзи или море.“ Сълзите не звучат много забавно и потта може да остави мускулите ви да болят, което означава, че морето е лекарството за житейските неволи, което привлича с усмивка. През 2014 г. беше публикувана цяла книга, наречена Blue Mind, обясняваща как хората биват привлечени естествено от водата. Изследванията показват, че крайбрежният живот подобрява физическото здраве и че престоя около водата ни прави по-щастливи и спокойни. Така че излезте там, отидете на лодка и вдъхнете живот.

По-дълбока перспектива

Плаването по бреговата линия може да ви запознае с изцяло друга версия на вашия свят, дори ако сте само на няколко мили от мястото, където сте израснали. Виждането и преживяването на град от водата по своята същност се различава от преживяването му по суша. Самото приближаване до бреговата линия от водата – виждайки начина, по който се развива, разбирането на нейната география, изучаването на нейните природни, както и създадени от човека забележителности – отваря ума ви за изцяло нови начини за мислене за местоположение.

Актуализация на уменията

Без значение от колко време карате лодка, било то една седмица или половин век, винаги има нещо ново, което да научите във водата. От боравене с лодка и планиране на курсове до четене на водата около оживен вход, пътуването с лодка винаги ви учи на нещо ново. И това дори не брои всички нови технологии в наши дни, което прави супер забавно да се играе с всякакви приспособления и измами начело.

Упражнение

Нека си признаем, Америка: Всички ние трябва да се упражняваме повече. И това упражнение на лодка на чист въздух и слънце е много по-забавно от бягането на бягаща пътека. Уейксърфинг, тръби, уейкборд, дори просто балансиране на тялото ви, за да се движите около лодка, докато се движи през водата – ще използвате мускули, които сте забравили, че дори сте имали, и ще се забавлявате много, като го правите.